VGGNet > Werken bij VGGNet

Met ruim 65 medewerkers biedt VGGNet psychiatrische behandeling in multidisciplinair teamverband. Dat doen we op de polikliniek en deeltijdbehandeling in Doetinchem, de polikliniek in Apeldoorn en op de kliniek in Warnsveld.

Het welzijn van onze patiënten is het primaire doel van onze organisatie en iedereen die binnen onze organisatie werkt, draagt daaraan bij. Wij zoeken mensen met inlevingsvermogen, drive, creativiteit en bindend vermogen. Daarnaast vinden wij een positieve houding, kennis en kundigheid op het eigen vakgebied én de wens om je steeds te blijven verbeteren, van groot belang. Binnen de teams wordt hard gewerkt, er is een goede sfeer en ruimte voor ontwikkeling.
VGGNet is een betrokken en vooruitstrevende werkgever, die medewerkers de mogelijkheden biedt om zich verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij volgen de CAO-GGZ van GGZ Nederland. Daarnaast bieden wij een pakket arbeidsvoorwaarden op maat, waarover we in het arbeidsvoorwaardengesprek met u in overleg gaan. Kijk voor meer informatie op op de website van GGNet.